خوراک قارچ و سبزیجات یک غذای رژیمی و گیاهی است که در آن از گوشت استفاده نشده است.
اگر از غذاهای گوشتی خسته شدهاید و دوست دارید یک غذای رژیمی خوشمزه و لذیذ درست کنید، خوراک قارچ و سبزیجات یک پیشنهاد عالی است. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه خوراک قارچ و سبزیجات آشنا شوید.
قارچها را ورقهای برش زده و با کمی روغن تفت دهید؛ سپس حدود یک ربع در تابه را ببندید تا قارچها بپزند.
در صورت تمایل میتوانید قارچها را برش نزده و درسته استفاده کنید.
پیاز، فلفل قرمز شیرین و فلفلدلمهای را خلالی خرد کنید. برای زیبایی غذا بهتر است از فلفلدلمهای رنگی استفاده کنید.
گوجه گیلاسیها را از وسط نصف کنید.
به جای گوجه گیلاسی میتوانید از گوجهفرنگی معمولی استفاده کرده و در اندازه دلخواه برش بزنید.
کلم بروکلی را تکه تکه کرده و در آب در حال جوش بیندازید تا یکی دو جوش بخورد؛ سپس آبکش کنید.
وقتی آب قارچ کم شد، کلم بروکلی و مواد خرد شده به جز پیاز را به آن افزوده، چند بار هم بزنید و دوباره در تابه را ببندید.
وقتی آب قارچ کاملا جذب شد، پیاز خرد شده و روغن زیتون را به خوراک اضافه کرده و دوباره در تابه را ببندید.
اگر دوست دارید در این مرحله میتوانید یک قاشق رب گوجهفرنگی را در یک استکان آب جوش حل کرده و در خوراک بریزید.
وقتی پیاز کمی نرم شد و رنگ آن تغییر کرد، نمک، فلفل و آویشن را بیفزایید. در صورت تمایل میتوانید از ادویههای دیگر هم استفاده کنید.
در آخر یک پیمانه جعفری خرد شده در خوراک ریخته و پس از چند دقیقه زیر تابه را خاموش کنید.
خوراک قارچ و سبزیجات را در ظرف بریزید و با انواع سالاد سرو کنید.
برای مشاهده مطالب بیشتر از مجله آشپزی دلتا دیدن نمایید
درباره این سایت