خورشت سیب و آلو یکی از انواع خورشت و از غذاهای ایرانی است که طعم خوب و ملسی دارد. این خورشت را میتوان با انواع آلو درست کرد، ولی اگر با آلو قیسی تهیه شود، بهتر است. برای آشنایی با طرز تهیه خورشت سیب با مجله دلتا همراه باشید.
در قابلمه مقداری روغن بریزید و روی شعله متوسط بگذارید تا گرم شود. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت خرد شده را با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، رب گوجه فرنگی، پودر هل و چند لیوان آب بیفزایید. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و دو ساعت زمان بدهید تا گوشت بپزد و نرم شود.
سیب ها را پوست کنده و به اندازه دلخواه خرد کنید. در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سیب خرد شده و پودر دارچین را در تابه بریزید و تفت دهید تا سیب ها طلایی و نرم شوند. سپس آرد را افزوده و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه گوشت پخته شد، سیب های تفت خورده، آلو قیسی، شکر و آبلیمو را به خورشت بیفزایید و مخلوط کنید. در قابلمه را بگذارید تا خورشت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد.
وقتی خورشت آماده شد، آن را با برنج و انواع مخلفات سرو کنید.
مطالب بیشتر در مجله آشپزی دلتا
درباره این سایت