سوپ دال عدس یا سوپ عدس قرمز با نوع خاصی از عدس به همین نام درست میشود. این سوپ که طعم خوبی دارد، یک پیش غذای عالی برای دور همی های دوستانه در فصل های سرد سال است. دال عدس بیشتر در جنوب کشور پخته میشود.
سوپ دال عدس یکی از سوپ هایی است که حتماً باید ادویه داشته باشد. البته در صورت تمایل میتوانید ادویه را حذف کنید که در این صورت طعم واقعی دال عدس را نخواهید داشت.
عدس قرمز را چند ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آن از بین برود و خوب پخته شود.
پیاز را ریز خرد کرده و با کره تفت دهید تا سبک و نرم شود.
وقتی پیاز طلایی شد، آرد را به آن بیفزایید و خوب تفت دهید تا خامی آن از بین برود. مراقب باشید آرد نسوزد و قهوه ای نشود.
وقتی بوی آرد بلند شد، آب مرغ را کم کم به سوپ اضافه کنید و مرتب آن را هم بزنید تا آرد گلوله نشود. اگر آب مرغ ندارید، میتوانید از عصاره مرغ استفاده کنید. ولی سعی کنید از آب خالی استفاده نکنید، چون طعم لذیذ سوپ از بین میرود.
نمک، ادویه و عدس را در سوپ ریخته، حرارت را کم کنید تا عدس ها بپزند.
هویج را ریز رنده کنید و وقتی عدس پخت، آن را با رب گوجه فرنگی در سوپ بریزید. بگذارید سوپ کمی روی شعله ملایم بماند تا جا بیفتد.
در صورت تمایل میتوانید وقتی سوپ آماده شد، آن را میکس کنید.
دال عدس را با آبلیمو سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
درباره این سایت