ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی است که به آسانی تهیه میشود. در بیشتر رستوران ها از این چاشنی خوشمزه به عنوان دورچین انواع کباب و خوراک استفاده میکنند.
کلم قرمز را خوب بشویید و پس از خشک شدن آن را خلالی یا ریز خرد کنید.
پس از خرد کردن، کلم ها را در ظرف ترشی ریخته، با نمک مخلوط کنید و حدود نیم ساعت به آن استراحت دهید. مقدار نمک را با توجه به ذائقه میتوانید کم یا زیاد کنید.
پس از پر کردن ظرف روی آن سرکه بریزید تا به خوبی سطح کلم قرمز را بپوشاند. در ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد نشده و از کپک زدن جلوگیری شود. میتوانید روی ظرف را با فویل پوشانده و بعد در آن را ببندید.
برای رسیدن این ترشی، آن را در جای تاریک و خنک نگهداری کنید. پس از 5 روز ترشی آماده است.
ظرف های شیشه ای بهترین گزینه برای نگهداری انواع ترشی است. به هیچ وجه از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید.
برخی برای نرم شدن کلم قرمز، آن را با مقدار کمی آب حرارت میدهند. ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر میدهد و از کیفیت ظاهری ترشی میکاهد.
در صورت تمایل میتوانید به ترشی مقدار کمی فلفل و سیر بیفزایید. اما در این صورت طعم خاص و اصیل آن از بین میرود.
ترشی کلم قرمز را پس از آماده شدن در یخچال نگهداری کنید.
اگر دوست دارید ترشی کلم قرمز رستورانی و خوش رنگ تهیه کنید، بهتر است هر بار مقدار کمی از آن و به اندازه مصرف یک هفته درست کنید. چون هرچه این ترشی بیشتر بماند، رنگ آن تغییر میکند.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
درباره این سایت