با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه رول بادمجان آشنا شوید که پیشنهاد خوبی برای وعده شام است.
رول بادمجان خوراکی خوشمزهای است که از گوشت و بادمجان تهیه میشود. اصولاً تمام غذاهایی که با بادمجان درست میشوند، لذیذ و دلچسب هستند و طرفداران زیادی دارند. رول بادمجان را میتوانید برای شام آماده یا در مهمانی ها و مجالس به عنوان یک پیش غذای شیک سرو کنید.
برای آشنایی با طرز تهیه رول بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.
در قابلمه ای کوچک یا تابه ای گود، مقدار کمی روغن ریخته و رب را در آن تفت دهید تا خامی آن گرفته و خوب سرخ و خوش رنگ شود. سپس در آن نمک و فلفل بریزید و دوباره تفت دهید تا به خورد رب بروند. در آخر آب گرم را افزوده، حرارت را زیاد کنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود. پس از اینکه سس آماده شد، آن را از روی شعله بردارید.
بادمجان ها را برش زده و حدود نیم ساعت در آب نمک بگذارید. سپس آن را آبکش کرده و با دستمال خوب خشک کنید. این کار برای آن است که هم تلخی بادمجان گرفته و هم با روغن کم، خوب سرخ شود.
پس از این که بادمجان ها خوب خشک شدند، آن ها را در روغن سرخ کنید. وقتی دو طرف بادمجان ها طلایی شد، آن ها را کنار بگذارید.
برای تهیه مواد میانی رول، پیاز را ریز رنده کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شود. سپس آن را با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر چیلی مخلوط کنید تا یکدست شوند. اگر غذای تند دوست ندارید، پودر چیلی و فلفل قرمز را از مواد حذف کنید.
مواد آماده شده را روی بادمجان گذاشته و آن را بپیچید و رول کنید.
سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. بادمجان های رول شده و سیب زمینی های سرخ شده را در ظرف مخصوص فر بچینید و از سس روی مواد بریزید. ظرف را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا رول بادمجان آماده شود.
درباره این سایت