کیک را به شیوه ها و روش های گوناگونی تهیه میکنند. یکی از این روشها، طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر است. این ماده نوعی افزودنی است و برخی افراد به دلیل رژیم های خاصی که دارند، بهتر است از مواد افزودنی استفاده نکنند. بنابراین کیک بدون بیکینگ پودر و جوش شیرین پیشنهاد خوبی برای این افراد است.
قالب کیک مورد نظر را با روغن چرب کرده و کمی آرد در آن بپاشید.
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
بگذارید کره به دمای محیط برسد. سپس آن را با شکر حدود ۵ دقیقه هم بزنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و آن ها را خوب هم بزنید تا یکدست شده و به شکل کرم درآیند. سپس وانیل را بیفزایید.
آرد و نمک را الک کرده و با خامه مخلوط کنید. وقتی مواد یکدست شدند، آنها را به کرم آماده شده اضافه کنید. مواد را با همزن خوب بزنید تا یکدست شوند. سپس درون قالب ریخته، در فر بگذارید تا آماده شود. پس از یک ساعت با خلال چوبی تست کنید. اگر خمیر به مواد نچسبید، کیک آماده است. آن را بیرون آورده و سرو کنید.
چون مدت زمان پخت کمی طولانی است، بهتر است قالب را در یک سینی بگذارید یا اگر از نظر نوع قالب امکان دارد، از کاغذ روغنی در کف قالب استفاده کنید تا کیک زیاد برشته و خشک نشود.
اگرچه این کیک بیکینگ پودر یا جوش شیرین ندارد، ولی بافتی نرم و لطیف دارد. کیک بدون بیکینگ پودر کیک ساده و مناسب صبحانه یا عصرانه به همراه یک فنجان چای یا قهوه است.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
درباره این سایت