سس تارتار یکی از خوشمزهترین انواع سس ها است که در کنار انواع غذاهای دریایی مانند میگو پفکی، میگو سوخاری و یا غذاهای سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ شده، جوجه چینی، ناگت مرغ، قارچ سوخاری و … سرو میشود. این سس که بر پایه سس مایونز است، در دنیا طرفداران زیادی دارد و در منوی اکثر رستوران ها در کنار برخی از غذاها به چشم میخورد. سس تارتار را میتوانید به راحتی در منزل تهیه و آن را در کنار غذاهای مختلف سرو کنید و لذت ببرید.
برای آشنایی با طرز تهیه سس تارتار در منزل، با مجله دلتا همراه باشید.
سس مایونز را در ظرفی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کند.
آبلیمو را روی سس مایونز بریزید. بهتر است به جای آبلیمو از آب لیموترش تازه استفاده کنید، چون در طعم سس تأثیر دارد.
خیارشور را ریز خرد کنید. مراقب باشید آب آن در نیاید. اگر این اتفاق افتاد، آب آن را بگیرید، چون آب خیارشور طعم و ظاهر سس را خراب میکند. به اندازه یک قاشق غذاخوری خیارشور خرد شده را با سس مایونز و آبلیمو ترکیب کنید.
پیازچه را هم خیلی ریز خرد کرده و به مواد بیفزایید. اگر پیازچه نداشتید، میتوانید از پیاز استفاده کنید. البته پیازچه عطر و طعم بهتری به سس میدهد.
جعفری و ترخون خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.
مواد را با هم مخلوط و نمک و فلفل را به آن ها بیفزایید.
سس تارتار آماده است. آن را در ظرف شیشهای دردار بریزید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا سس خودش را بگیرد و مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
سس تارتار هرچه بیشتر در یخچال بماند، طعم بهتری پیدا میکند.
درباره این سایت