بال مرغ کنجدی یک نوع غذا با مرغ و نوعی فست فود است. این غذای خوشمزه که به صورت فینگر فود و به عنوان پیش غذا سرو میشود، مناسب جشن ها و مهمانی ها است. این غذای لذیذ و ساده را درست کرده و از آن لذت ببرید.
نوک تیز بال مرغ را بریده و جدا کنید. سپس آن ها را از وسط نصف کنید.
سس سویا، عسل، روغن کنجد، سیر خرد شده، نمک و فلفل قرمز را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. بال های مرغ را در کاسه دیگری بگذارید. مخلوط چاشنی ها را روی بال ها ریخته و آن ها را زیر و رو کنید تا کاملاً با سس پوشانده شوند.
روی سینی فر فویل آلومینیومی بکشید و روی آن را با کمی روغن چرب کنید.
سپس بال ها را در سینی بچینید و آن را در فر بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه آن ها را از فر بیرون آورده، روی طرف دیگر برگردانید و دوباره در فر بگذارید. پس از این که بال ها کباب شدند، آن ها را از فر بیرون بیاورید.
بال های پخته شده را در کاسه بزرگی بریزید. پیازچه را خیلی ریز خرد کرده و با کنجد روی آن ها بریزید. مرغ ها را زیر و رو کنید تا دانه های کنجد به آن ها بچسبد.
اگر پس از پخت بال مرغ در فر، مقدار زیادی سس رقیق داخل سینی ماند، آن را در تابه ای بریزید و روی حرارت بجوشانید تا غلیظ شود. سپس آن را روی بال ها بریزید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
درباره این سایت