خوراك مرغ و قارچ غذايي ساده است كه به راحتي تهيه ميشود و گزينه مناسبي براي يك شام سبك و خوشمزه است. اين خوراك را ميتوان به شيوه هاي گوناگون و با سس هاي مختلفي طبخ كرد. پيشنهاد ميشود اين غذاي لذيذ را حتماً درست كنيد و در برنامه غذايي خود بگذاريد.
مرغ را كمي تفت ميدهيم. يكي از پياز ها را چهار قاچ كرده، به مرغ افزوده، ميگذاريم با مقداري آب، نمك و زردچوبه بپزد. پس از پخت، آن را در اندازه دلخواه خرد ميكنيم.
قارچ ها را ورقه اي خرد كرده و كمي تفت ميدهيم. فلفل دلمه اي را هم به صورت رشته اي يا نگيني خرد ميكنيم.
پياز ديگر را نگيني خرد كرده و با مقداري روغن تفت ميدهيم تا سبك و طلايي شود. وقتي پياز سرخ شد، قارچ، فلفل دلمه اي خرد شده و تكه هاي مرغ را به آن افزوده و روي حرارت ملايم با هم مخلوط ميكنيم. نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران دم كرده را هم به مخلوط ميافزاييم.
يك قاشق سس مايونز و يك قاشق ماست را با هم مخلوط كرده و در خوراك ميريزيم. وقتي سس به خورد مواد رفت، خوراك را از روي حرارت بر ميداريم.
در خوراك مرغ و قارچ از سس بشامل هم ميتوان استفاده كرد.
در صورت تمايل ميتوانيد به مواد اين خوراك، ذرت، نخود فرنگي يا هر سبزي ديگري اضافه كنيد.
سيب زميني را به صورت خلالي يا مكعبي خرد ميكنيم. تكه هاي سيب زميني را سرخ كرده يا به صورت پوره در كنار خوراك مرغ و قارچ سرو ميكنيم.
در صورت تمايل ميتوانيد سيب زميني پخته شده را در خوراك ريخته و با بقيه مواد مخلوط كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت