ساندویچ مرغ از آن دسته غذاهایی است که همه جوره خوشمزه میشود و با هر نان و مخلفاتی حسابی میچسبد. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ مرغ با قارچ آمده است که طعم بینظیری دارد و پیشنهاد میشود حتماً این ساندویچ لذیذ را امتحان کنید.
مرغ را با یک عدد پیاز و مقداری نمک و زردچوبه بپزید. پس از پختن آب آن را صاف کرده و مرغ را تکه کنید.
سپس سس قارچ را آماده کنید که طعم خوبی به ساندویچ میدهد. قارچ ها را بشویید و پس از خشک کردن، ورقه ای خرد کنید.
مقداری روغن کف تابهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سیر را نگینی خرد کرده، در تابه بریزید. کمی تفت دهید تا سیر سبک و طلایی شود. سپس قارچ را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ پخته و قهوهای رنگ شود.
یک قاشق غذاخوری کره در سس بریزید و هم بزنید تا ذوب شود. سپس یک پیمانه آب مرغ به سس افزوده، بگذارید سس با حرارت ملایم غلیظ شود. در صورت تمایل کمی جعفری خرد شده هم روی سس بریزید.
برای تهیه ساندویچ، کف یک تابه را چرب کنید و بگذارید با حرارت ملایم داغ شود. به یک طرف نان های تست کره بمالید. سپس طرفی را که کره مالیده شده کف تابه بگذارید. پنیر موزارلا و پنیر پارمزان را به ترتیب روی نان ها بریزید و صبر کنید تا پنیر روی نان ذوب شود.
نان ها را از تابه بیرون بیاورید و در بشقاب بگذارید. روی یکی از نان ها مرغ پخته خرد شده بریزید. سپس یکی دو قاشق سس قارچ روی مرغ بریزید. ساندویچ را با نان پنیری دیگر ببندید و کمی فشار دهید. ساندویچ مرغ و قارچ آماده است. آن را با انواع سالاد، نوشیدنی و سس سرو کنید.
این ساندویچ را با هر نان دیگری هم که دوست دارید، میتوانید درست کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.
درباره این سایت