شکر پلو یکی از انواع پلو ایرانی است.
شکر پلو

شکر پلو یکی از غذاهای ایرانی و متعلق به شیراز است. شیرازی ها این پلو را با خورشت قیمه و سالاد شیرازی مصرف می‌کنند. البته در صورت تمایل می‌توان این غذا را با انواع گوشت هم سرو کرد. اگر دوستدار غذاهای شیرین هستید، حتما شکر پلو را امتحان کنید.

برای آشنایی با طرز تهیه شکر پلو که یکی از پر طرفدار ترین غذاهای شیرازی است، با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه شکر پلو :

  • برنج: ۴ پیمانه
  • شکر: ۲ پیمانه
  • آب: ۲ لیوان
  • گلاب: یک چهارم پیمانه
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • خلال بادام، پسته و نارنج برای تزیین
  • زردچوبه به میزان لازم
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شکر پلو

طرز تهیه شکر پلو :

برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمک خیس کنید.

شکر را با دو لیوان آب و یک چهارم پیمانه گلاب بجوشانید تا به صورت شیره در بیاید. سپس مقداری زعفران دم کرده و دو قاشق غذاخوری روغن مایع به شیره شکر افزوده و آن را کنار بگذارید.

قابلمه ای را تا نیمه آب کنید و کمی زردچوبه در آن بریزید. وقتی آب جوش آمد، برنج خیس خورده را در آن بریزید تا یکی دو جوش بزند. سپس آن را آبکش کرده و در قابلمه بریزید.

وقتی برنج بخار کرد، دمکنی بگذارید. قبل از دم کشیدن کامل برنج، شیره شکر را با کفگیر روی آن بپاشید تا با برنج مخلوط شود. قابلمه را دوباره روی گاز بگذارید تا غذا با حرارت ملایم دم بکشد.

خلال نارنج را چند ساعت در آب خیس کرده و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس آن را آبکش کرده و با مقداری آب و شکر بجوشانید تا شیرین شود و تلخی نداشته باشد.

پس از دم کشیدن پلو آن را در دیس بکشید. سپس خلال بادام، خلال پسته و خلال نارنج شیرین شده را روی آن ریخته و تزیین کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

server سایه سازان مهر گستر نی نواز نمونه طلبه عکاس مهتاب وکتور Steve اخبار پرداخت قبوض سرزمین ترافیک(بیا اینجا) www.biainja.blog.ir خواب‌هایی که تعقیبم می‌کنند