کیوسکی یا کیفسکی یک غذای روسی _ اوکراینی است که در اصل نوعی مرغ سوخاری به حساب میآید. این غذا به دلیل اینکه با سبزیجات معطر پر میشود، بسیار خوش عطر و بو است. کیوسکی نوعی فست فود خوشمزه است که به راحتی میتوان آن را تهیه کرد.
برای تهیه این غذا برای هر نفر یک سینه مرغ نیاز است.
برای تهیه کیوسکی یا مرغ سوخاری روسی بهتر است از سینه های مرغ که متصل به کتف است، استفاده شود. سینه را برش دهید و از استخوان جدا کنید. اگر سینه مرغ بزرگ است، میتوانید آن را دو قسمت کنید. سینه های برش زده را با بیفتک کوب یا گوشت کوب بکوبید تا کمی پهن شود.
برای مرینیت مزه دار کردن مرغ از هر مواد و ادویه ای که دوست دارید، میتوانید استفاده کنید. سینههای مرغ رو با کمی پودر سیر و نمک و فلفل مزه دار کرده، چند ساعت در یخچال بگذارید تا خوب طعم بگیرند. در صورت تمایل میتوانید مقداری سویا سس به مواد مرینیت بیفزایید.
سیر، جعفری و کره را ریز خرد کنید. آن ها را با هم مخلوط کرده و یک ساعت در یخچال بگذارید.
پس از چند ساعت مرغ ها را از یخچال بیرون بیاورید. در وسط آن ها یک شکاف ایجاد کنید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط جعفری، کره و سیر داخل مرغ بگذارید. در صورت تمایل میتوانید به مواد میانی پنیر پیتزا هم اضافه کنید.
سپس شکاف را ببندید و روی هم بیاورید. اگر دوست داشتید، میتوانید مرغ را رول کنید.
مرغ های پر شده را ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید.
در تابه ای روغن بریزید تا داغ شود. مرغ ها را در تابه بگذارید تا دو طرف آن ها با حرارت ملایم سرخ شوند. وقتی مغزپخت شدند، غذا آماده است. کیوسکی را میتوانید با انواع سبزیجات و سس ها سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.
درباره این سایت