سالاد نخود فرنگي يك سالاد رژيمي خوشمزه است كه با مواد ساده اي درست ميشود. از اين سالاد ميتوانيد به عنوان يك پيش غذاي سرد و سبك در مهماني ها استفاده كنيد.
نخود فرنگي را با كمي آب و نمك بپزيد. ميتوانيد از كنسرو نخود فرنگي هم استفاده كنيد. وقتي نخود ها پخته شدند، آن ها را آبكش كنيد.
خيار، گوجه فرنگي و پياز را ريز خرد كنيد. در صورت تمايل و بنا به سليقه ميتوانيد خيار و گوجه فرنگي را حلقه اي و پياز را خلالي خرد كنيد.
در تابه اي نخود فرنگي هاي پخته شده را با كمي روغن زيتون، نمك، فلفل و زيره سبز مخلوط كرده، تفت دهيد تا كمي سرخ شوند. در صورت تمايل ميتوانيد از هر ادويه اي كه دوست داريد، استفاده كنيد.
وقتي ادويه ها به خورد نخود فرنگي رفتند، تابه را از روي حرارت برداريد. پس از خنك شدن مواد، آن ها را با خيار، گوجه فرنگي، پياز و جعفري خرد شده مخلوط كنيد.
براي تهيه سس، در يك شيشه دردار مقداري روغن زيتون، ليموترش، شكر، نمك، سير و سركه بااميك بريزيد. در ظرف را محكم ببنديد و آن را تكان دهيد تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. وقتي سس آماده شد، آن را در سالاد ريخته و خوب هم بزنيد تا سس به خورد همه مواد برود.
اگر سير خام دوست نداريد، پس از آماده شدن سس، آن را بيرون بياوريد. در صورت تمايل ميتوانيد سير رنده يا له شده را به سس بيفزاييد.
سالاد نخود فرنگي آماده است. آن را در يخچال بگذاريد تا كمي خنك شود، سپس سرو كنيد.
براي تهيه سالاد نخود فرنگي ميتوانيد هر نوع سبزي ديگري كه دوست داريد، اضافه كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت