ماهي سوخاري بسيار لذيذ و يكي از بهترين شيوه هاي پخت ماهي است. حال اگر براي سوخاري كردن از پنير پارمزان استفاده كنيد، طعم ماهي بي نظير و عالي ميشود. طرز تهيه ماهي سوخاري با پنير پارمزان بسيار آسان است و به روغن نيازي ندارد، از اين رو غذايي سالم و رژيمي است.
شير و تخم مرغ را در كاسه اي با هم مخلوط و ظرف را كنار بگذاريد.
پنير پارمزان، آرد، پاپريكا، نمك و فلفل را در يك كيسه پلاستيكي زيپ دار ريخته، كيسه را چند بار تكان دهيد تا مواد به خوبي با هم مخلوط شوند. البته اين مواد را در كاسه هم ميتوانيد مخلوط كنيد، فقط دقت داشته باشيد كه خوب تركيب شده و به خورد هم بروند.
در طرز تهيه ماهي سوخاري با پنير پارمزان فيله ها را ابتدا در مايه تخم مرغي و سپس در مايه آردي بزنيد تا دو طرف آن ها به مواد آغشته شوند. براي بهتر انجام دادن اين كار ميتوانيد ماهي را در كيسه پلاستيكي گذاشته، زيپ آن را ببنديد و خوب تكان دهيد تا همه قسمت هاي ماهي آردي شود.
وقتي تمام فيله ها آماده شد، كف سيني فر را كمي چرب كنيد. فيله ها را در سيني بچينيد و حدود نيم ساعت آن ها را در فر بگذاريد. در اواخر پخت با چنگال ماهي ها را چك كنيد. اگر بافت ماهي سوخاري شده بود و به راحتي با چنگال تكه ميشد، يعني فيله هاي سوخاري آماده است.
ماهي سوخاري با پنير پارمزان را ميتوانيد با يك قاچ ليموي تازه يا سالاد و سبزيجات پخته شده سرو كنيد.
اگر به ماهي به عنوان يك منبع غني پروتئين علاقه داريد ، پيشنهاد مي كنيم دستور پخت ماهي تنوري را هم در صفحه آشپزي ما مطالعه كنيد.
درباره این سایت