املت ژاپنی یا تاماگویاکی یک صبحانه لذیذ و خوشمزه است که در این کشور درست میشود و به ذائقه ایرانیها نزدیک است.
املت ژاپنی یا سوشی تخممرغ، نوعی صبحانه ژاپنی است با یک چاشنی به نام داشی درست میشود. اگر این چاشنی را نتوانستید تهیه کنید، میتوانید از آب گوشت، مرغ یا سبزیجات و حتی شیر استفاده کنید. برای آشنایی با طرز تهیه املت ژاپنی با مجله دلتا همراه باشید.
تخممرغها را در کاسهای شکسته و با سویا سس، نمک، شکر و چاشنی داشی یا عصارههای دیگر مخلوط کنید.
مراقب باشید زیاد نمک نزنید، چون سس سویا کمی شور است.
کف یک تابه نچسب مستطیل شکل را با روغن چرب کنید. بهتر است تابه مستطیلی باشد تا بتوان تخممرغ را راحت رول کرد.
تابه را روی شعله ملایم گذاشته و مخلوط را به آرامی در تابه بریزید تا تخممرغ سرخ شود.
وقتی رنگ تخممرغ مات و کدر شد، املت آماده است. با یک کفگیر بزرگ آن را از تابه بیرون آورده و رول کنید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری قارچ و پیازچه را خرد کرده با کمی روغن تفت دهید و روی تخممرغ سرخ شده بریزید سپس آن را رول کنید.
بعد از رول کردن، آن را کنار بگذارید تا خنک شود؛ سپس با یک چاقوی تیز از عرض برش زده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
میتوانید این املت خوشمزه را مانند ژاپنیها با چاپستیک (چوب مخصوص غذاخوری) سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یکی دیگر از انواع املت املت پنیری، صبحانه گرم و دلچسب” را مطالعه کنید.
برای مشاهده مطالب بیشتر از مجله آشپزی دلتا دیدن نمایید
درباره این سایت