آش انار یکی از آش های خوشمزه با طعم ملس است که کمتر پخته میشود. این آش مخصوص فصل پاییز و زمستان و بسیار سبک و مناسب شب یلدا است. طرز تهیه آش انار ساده است و پیشنهاد میکنیم در روز های سرد این غذا را درست کنید و از آن لذت ببرید.
لپه را چند ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آن از بین برود و خوب پخته شود.
دو عدد از پیاز ها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
لپه، پیاز سرخ شده، نمک و فلفل را با ۴ تا ۵ لیوان آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا لپه پخته شود. سپس یک پیمانه برنج را به مواد افزوده و بگذارید کاملاً بپزد.
دو عدد پیاز دیگر را روی گوشت چرخ کرده رنده کنید و با کمی نمک و فلفل خوب ورز دهید. یک پیمانه برنج دیگر را جداگانه بپزید و به گوشت بیفزایید. سپس آن ها را به شکل کوفته درست کرده و در آش بریزید.
سبزی آش را پس از شستن خرد کرده و نیم ساعت آخر پخت به آش اضافه کنید. زیر شعله را کم کنید تا آش جا بیفتد.
آب انار ها را بگیرید و اواخر پخت در آش بریزید. به جای این مقدار انار میتوانید از یک پیمانه رب انار استفاده کنید. البته آب انار طعم بهتر و تازه تری به آش میدهد.
در ۵ دقیقه آخر پخت، گلپر اضافه کنید و آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
درباره این سایت