کاپ کیک هندوانه یکی از کیک های خوشمزه و مناسب سرو در شب یلدا است. کاپ کیک هندوانه یک کاپ کیک ساده است که به راحتی تهیه میشود و با کمی سلیقه و دقت، یک دسر بی نظیر خواهید داشت.
آب، شیر خشک، پودر ژله هندوانه، روغن، شکر، وانیل و رنگ قرمز خوراکی را با هم مخلوط کرده و حدود ۵ دقیقه با همزن میزنیم.
سپس ۳ عدد تخم مرغ به مواد افزوده و دوباره با همزن مخلوط میکنیم.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک میکنیم. این کار برای آن است که هوا بین آن ها برود و کیک خوب پف کند. سپس به مواد کاپ کیک میافزاییم. مواد را با لیسک هم میزنیم. مواد را در قالب کاپ کیک ریخته و در فر که از قبل گرم کردهایم، میگذاریم.
پس از گذشت نیم ساعت کاپ کیک ها آماده هستند. آن ها را از فر بیرون میآوریم تا خنک شوند. سپس از قالب جدا میکنیم.
در فاصله ای که کاپ کیک ها آماده میشوند، خامه قنادی را فرم میدهیم. برای این کار خامه را آن قدر با چنگال میزنیم که حالت کرمی بگیرد. کمی از رنگ سبز خوراکی به خامه فرم گرفته اضافه کرده و با قیف روی کاپ کیک ها میریزیم. در صورت تمایل میتوانید از کاکائو های خیلی ریز به عنوان هسته هندوانه استفاده کرده و روی خامه بگذارید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی دلتا را بخوانید.
درباره این سایت