این روز ها با نزدیک شدن به شب یلدا، بازار خوراکی ها و غذا های یلدایی داغ داغ است. بستنی انار یکی از دسر های ویژه این شب است که طعم خوب و ملسی دارد. این بستنی خانگی را زودتر آماده کرده و در فریزر نگهداری کنید. برای آشنایی با طرز تهیه بستنی انار با مجله دلتا همراه باشید.
خامه پر چرب: ۳۵۰ گرم
شیر پر چرب: نصف فنجان
شکر: ۱۷۰ گرم
آرد ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
آب انار: یک و یک چهارم فنجان
آبلیمو: یک قاشق چای خوری
با این مقدار مواد اولیه حدود یک لیتر بستنی خواهید داشت.
شیر و خامه حتماً باید پر چرب باشند تا طعم بستنی بهتر شود.
آرد ذرت را دو بار الک کرده و کنار بگذارید.
در قابلمه ای بزرگ و گود، خامه، شیر، شکر و آرد ذرت الک شده را با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید. توجه کنید زیر قابلمه زیاد نباشد تا مواد ته نگیرند و بوی سوختگی ندهند.
پس از جوش آمدن، مواد را آرام هم بزنید. پس از گذشت دو دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید. نمک، آب انار و آبلیمو را به مواد افزوده، آن ها را با هم مخلوط کنید.
مواد بستنی را در کاسه ای ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن از یخچال بیرون آورده و در دستگاه بستنی ساز بریزید.
بستنی را در یک ظرف در دار محکم ریخته و در فریزر بگذارید. برای اینکه بستنی انار خوب خودش را بگیرد و آماده شود، باید حداقل دو ساعت در فریزر بماند.
بیست دقیقه قبل از سرو کردن بستنی انار، آن را از فریزر بیرون آورده و در یخچال بگذارید.
بستنی انار را با دانه های انار تزیین و سرو کنید.
مطالب بیشتر در مجله آشپزی دلتا
درباره این سایت