بستنی انار یک دسر ایرانی خوشمزه ویژه شب یلدا است.
طرز تهیه بستنی

این روز ها با نزدیک شدن به شب یلدا، بازار خوراکی ها و غذا های یلدایی داغ داغ است. بستنی انار یکی از دسر های ویژه این شب است که طعم خوب و ملسی دارد. این بستنی خانگی را زودتر آماده کرده و در فریزر نگهداری کنید. برای آشنایی با طرز تهیه بستنی انار با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه بستنی انار :

خامه پر چرب: ۳۵۰ گرم
شیر پر چرب: نصف فنجان
شکر: ۱۷۰ گرم
آرد ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
آب انار: یک و یک چهارم فنجان
آبلیمو: یک قاشق چای خوری

بستنی انار

طرز تهیه بستنی انار :

با این مقدار مواد اولیه حدود یک لیتر بستنی خواهید داشت.

شیر و خامه حتماً باید پر چرب باشند تا طعم بستنی بهتر شود.

آرد ذرت را دو بار الک کرده و کنار بگذارید.

در قابلمه ای بزرگ و گود، خامه، شیر، شکر و آرد ذرت الک شده را با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید. توجه کنید زیر قابلمه زیاد نباشد تا مواد ته نگیرند و بوی سوختگی ندهند.

پس از جوش آمدن، مواد را آرام هم بزنید. پس از گذشت دو دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید. نمک، آب انار و آبلیمو را به مواد افزوده، آن ها را با هم مخلوط کنید.

مواد بستنی را در کاسه ای ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن از یخچال بیرون آورده و در دستگاه بستنی ساز بریزید.

بستنی را در یک ظرف در دار محکم ریخته و در فریزر بگذارید. برای اینکه بستنی انار خوب خودش را بگیرد و آماده شود، باید حداقل دو ساعت در فریزر بماند.

بیست دقیقه قبل از سرو کردن بستنی انار، آن را از فریزر بیرون آورده و در یخچال بگذارید.

بستنی انار را با دانه های انار تزیین و سرو کنید.

مطالب بیشتر در مجله آشپزی دلتا


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تروپ پس ساخت لایت باکس پلکسی املاک توقف خرید فروش رهن اجاره بت پیش بینی خبر نیوز وب سایت خبری، تحلیلی Jen کارگزاری بیمه اصلانی Erica دانلود آهنگ جدید آناهیتا فیلم , دانلود فیلم های ایرانی99,دانلود فیلم های هندی ,danlod filmhaye khareji 2020,danlod filmhaye khareji 2021 ,دانلود فیلم های 2021,دانلود رایگان فیلم های خار