مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ای دارد، در همه کشور ها با طعم ها و اسانس های گوناگون آماده میشود. طرز تهیه شیرینی مرنگ ساده است و وقت زیادی نمیخواهد.
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
برای داشتن مرنگ با کیفیت بهتر است تخم مرغ ها را یک ساعت قبل از استفاده، از یخچال بیرون بیاورید تا با محیط هم دما شوند. سفیده و زرده ۳ عدد تخم مرغ را جدا کرده، زرده ها را در یخچال بگذارید تا برای غذای دیگری مانند ته چین از آن استفاده کنید.
سفیده ها را با وانیل و آبلیمو مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید تا یکدست شوند.
پودر شکر یا شکر را کم کم به مخلوط بیفزایید و همزن را روی دور تند بگذارید. اگر از شکر به جای پودر شکر استفاده میکنید، زمان هم زدن شیرینی بیشتر میشود. مخلوط را به قدری بزنید که با کج کردن ظرف، سفیده ها بیرون نریزند.
سپس هل آسیاب شده و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی یا زعفران به آن اضافه کنید.
کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. به جای چرب کردن سینی میتوانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. مواد مرنگ را داخل قیف ریخته و روی سینی فر شکوفه یا هر شکلی که دوست دارید، بزنید. سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده اید، بگذارید. ۲۰ دقیقه زمان دهید تا شیرینی ها پخته شوند.
پس از گذشت این مدت، فر را خاموش کنید، ولی بگذارید شیرینی ها یک ساعت در فر بمانند. سپس آن ها را بیرون بیاورید و دو ساعت در یخچال بگذارید. مرنگ آماده است، آن را در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
درباره این سایت