مربای انار یکی از مربا های خوش رنگ و خوش طعم پاییزی است. طرز تهیه مربا های گوناگون تقریباً شبیه هم است و از این رو مربای انار را به راحتی میتوانید درست کنید. این مربا به خاطر ظاهر خوبی که دارد، مناسب سرو در مهمانی ها به عنوان دسر هم است.
ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی مثل یخچال بگذارید.
با تعدادی انار به اندازه سه و نیم پیمانه آب انار بگیرید. میتوانید از آب انار آماده هم استفاده کنید، ولی بهتر است آب انار تازه باشد تا طعم مربا بهتر شود. برای تهیه این مربا به هیچ وجه از شربت انار به جای آب انار استفاده نکنید. چون طعم مربا را خراب میکند و باعث میشود رنگ مربا کدر شود.
انار را به اندازه یک پیمانه، دانه دانه کنید.
در قابلمه نسبتاً بزرگی، آب انار و شکر را با هم مخلوط کرده و نیم ساعت روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. اگر انار ترش است، از مقدار شکر بیشتری استفاده کنید.
پس از گذشت این مدت، دانه های انار و آبلیمو را در قابلمه بریزید و نیم ساعت دیگر زمان بدهید تا دانههای انار بپزند و مواد به خورد هم بروند.
برای اینکه غلظت مربا را بسنجید، با قاشق، یک قطره از مربای آماده شده را روی بشقاب سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید. اگر مربا به سختی روان شد، یعنی آماده است.
اما اگر مربا به غلظت مناسب نرسیده بود، دوباره بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.
پس از اینکه مربا آماده شد، آن را در ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری مربا بهتر است از ظرف های شیشه ای استفاده کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
درباره این سایت